Christmas Food Festival

Δοκίμασε, αγόρασε, γιόρτασε!

4, 5 & 6 Δεκεμβρίου - Helexpo Palace Μαρούσι

Νέες γεύσεις Simply Greek

Αρακάς με Δυόσμο και Σάλτσα Τομάτας με μαστίχα για... καλό σκοπό

Δημοσιεύτηκε από αθηνόραμαUmami.gr 12/05/2015

...άλλοτε πατώντας πάνω σε κλασικούς συνδυασμούς, (όπως η πολύ καλή σάλτσα "Ντομάτα με σκόρδο") και άλλοτε πρωτοτυπώντας (όπως στη "Ντομάτα με μαυροδάφνη"). Συχνά, επίσης, μας εκπλήσσει κλείνοντας σε ένα βαζάκι τον… "Μουσακά" (σαν άλειμμα) ή το "Σπανάκι με φέτα".
Τελευταία δημιουργία της, το πατέ (πείτε το και άλειμμα ή ντιπ) που συνδυάζει τον Αρακά με Δυόσμο. Γήινο άλειμμα αρακά, που αρωματίζεται με δροσερό δυόσμο και ταιριάζει δίπλα σε πολλά. Από κοτόπουλο και χοιρινό μέχρι ένα ψάρι στον ατμό. Φυσικά, και σε απλή μπρουσκέτα, με το κρασί, το ούζο ή το κοκτέιλ…

Ο Μανόλης και η Έλλη, που βρίσκονται πίσω από τη Simply Delicious, εκτός από καλοί επιχειρηματίες έχουν και κοινωνική ευαισθησία που την εκδηλώνουν κατά καιρούς με διάφορους τρόπους. Τελευταία, δημιούργησαν 3 νέα εκλεκτά προϊόντα, αποκλειστικά για την Wise Greece (τα κέρδη από τις πωλήσεις τους διατίθενται για την αγορά τροφίμων σε συσσίτια και ιδρύματα, για άτομα που έχουν ανάγκη).
Πρόκειται για τις νόστιμες σάλτσες Γλυκιά Τοματούλα (με ανθότυρο, σκόρδο, θυμάρι και βαλσαμικό ξύδι), τη σάλτσα Τομάτα με μαστίχα και δυόσμο και τη σάλτσα και τη σάλτσα Τομάτα με εσπεριδοειδή και κανέλα. Στην ίδια σειρά κυκλοφορούν και το Μπουγιουρντί αλλά και το πρωτότυπο "Στην υγειά μας", με ντομάτα και τσίπουρο, ό,τι πρέπει για το πιάτο των μεζέδων. Και νόστιμες και πρωτότυπες και για καλό σκοπό. Τα βρίσκουμε σε πολλά παντοπωλεία.


http://www.simplydelicious.gr, τηλ: 22950 41736

Ντίνα Γκρουμούτη dgroumouti@athinorama.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας


Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιοδήποτε θέμα σας ενδιαφέρει ή να μας ενημερώσετε για τις παρατηρήσεις σας στα παρακάτω στοιχεία:

210 74 50 100